Dagbesteding

buiten

Dagbesteding

Ons programma

Woont u nog thuis, maar heeft u behoefte aan gezelschap en activiteit? Vellerveste heeft een dagbestedingsprogramma waaraan u ook kunt meedoen als u thuiswonend bent in de omgeving van Barneveld. Dit programma bestaat uit diverse activiteiten, zoals bewegen, creatieve activiteiten, uitjes en maandsluitingen. We stellen in onze activiteiten beleving centraal. Denk bijvoorbeeld aan een bezoek van een boer met zijn kleinvee of een optreden van een koor.

Vertrouwde reformatorische sfeer

Vellerveste is een reformatorische zorginstelling. Dat betekent dat we vanuit deze identiteit onze bewoners een vertrouwde leefomgeving bieden. Dit geldt ook voor onze dagbesteding. Dus bent u afkomstig uit de reformatorische gezindte, dan is Vellerveste voor u een passend adres.

Aanvraag en kosten

De dagbesteding voor bewoners is onderdeel van het zorgaanbod, een aanvraag voor dagbesteding voor mensen buiten Vellerveste verloopt via de gemeente en wordt vergoed vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning. Hiervoor geldt een eigen bijdrage, afhankelijk van inkomen. Ook op particuliere basis kunt u, tegen betaling, onze dagbesteding bezoeken.

Wilt u meer informatie? Of wilt u zich aanmelden? Neem dan contact met ons op. U bent van harte welkom!

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0342 – 40 00 23

Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.