Uitdagende verpleegkundige duobaan

Uitdagende verpleegkundige duobaan

Uitdagende verpleegkundige duobaan

Een uitdagende functie als verpleegkundige op twee christelijke woonzorglocaties 

Houd jij van opbouw, gericht werken, sparren met collega's en initiatief nemen om zo samen goede zorg te leveren? Als verpleegkundige maak jij het verschil. Je gaat specialistische zorg verlenen in afstemming met EVV-ers (palliatieve zorg, wondzorg, dementie). Je geeft gevraagd en ongevraagd adviezen aan het zorgteam als de situatie daarom vraagt. Verder neem je zo nodig de regie over kwaliteit en deskundigheid bevorderen. Verder neem je deel aan commissies en werkgroepen (MIC, PR, VAR, WZD), organiseer je MDO’s en draag je zorg voor het overbrengen van relevante deskundigheid aan collega's. Ook beoordeel je dossiers op inhoud en in samenwerking met EVV-ers werk je deze bij. Je kunt jezelf ontwikkelen maar ook jouw visie inbrengen om het team te versterken.

Voor Zorghuys Vellerveste en Huize Nieuwoord zoeken wij een verpleegkundige voor 16 – 36 uur per week, verdeeld over beide locaties. 

Dit zijn wij:


In Barneveld staat ons prachtige Zorghuys Vellerveste. Hier is woonruimte voor senioren met dementie of met een lichamelijke beperking. Daarnaast bieden we een tijdelijk thuis bij revalidatie of ter ondersteuning van een mantelzorger. Wij werken met 23 collega’s (helpende, VIG, verpleegkundigen, woonbegeleiders, gastvrouwen en huishoudelijk medewerkers)

In Woudenberg staat onze prachtige woonvoorziening Huize Nieuwoord. Er zijn 13 appartementen voor kleinschalig wonen. Huize Nieuwoord is een christelijke woonvoorziening voor mensen met somatische en psychogeriatrische klachten (VV 4,5,6 en palliatieve zorg, respijtzorg en logeermogelijkheden) De locatie is kleinschalig opgezet zodat persoonlijke aandacht en zorg verzekerd is. (www.huizenieuwoord.nl) 

Kijk snel op www.werkenmetwaardering.nl voor de hele vacature. 

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0342 – 40 00 23

Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.