Ons huis

Zorg verbindt

Zorg verbindt

Wonen in een veilige, vertrouwde, reformatorische omgeving. Dat biedt zorghuys Vellerveste. Op deze website leest u meer over ons aanbod.

Ons huis

Nieuw, maar vertrouwd

Wilt u of uw naaste verzorgd en vertrouwd wonen in Barneveld Zuid? In Vellerveste vindt u een veilige woonomgeving in vertrouwde reformatorische sfeer. Samen met u zorgen we ervoor dat u zich thuis voelt en zoveel mogelijk kunt leven zoals u dat gewend bent. We bieden zorg aan senioren met dementie of een lichamelijke beperking. Ook voor tijdelijk verblijf en zorg in de laatste levensfase kunt u bij ons terecht.

Wonen met ruimte

Vellerveste is met het bouwjaar 2011 een stuk jonger dan haar bewoners. Het huis heeft twee ruime gemeenschappelijke woonruimten met open keukens. Daar eten we, drinken we koffie en thee en doen we gezamenlijke activiteiten. U bent vrij om bezoek te ontvangen en deel te nemen aan de activiteiten van het huis. Achter het huis ligt een tuin. Daar kunt u genieten van de buitenlucht, de kippen en het konijn. Er is plaats voor maximaal 13 bewoners. U krijgt een eigen kamer die u naar uw smaak mag inrichten. Elke kamer heeft een wastafel en sommigen hebben een eigen toilet.

Zorg en begeleiding

De zorg en begeleiding in Vellerveste bieden wij vanuit Agathos, de reformatorische divisie van Lelie zorggroep. Samen met de medewerkers bepaalt u uw dagritme. Als u wilt, kunt u bijvoorbeeld helpen met de afwas, tafel dekken, de was opvouwen of aardappels schillen. Natuurlijk is er ook gelegenheid om samen een spelletje te doen of de krant te lezen. Daarnaast zijn er vrijwilligers die wekelijks activiteiten verzorgen zoals bewegen, creatieve activiteiten en maandsluitingen. Daaraan kunt u vrijblijvend meedoen. Ook doen we regelmatig uitstapjes. Denk bijvoorbeeld aan een bezoek van een boer met zijn kleinvee of een optreden van een koor.

Onderdeel van Lelie zorggroep

Vellerveste is onderdeel van Lelie zorggroep. Lelie zorggroep geeft kleur en ruimte aan christelijke zorg en hulpverlening in Nederland. Samen werken we aan liefdevolle zorg van hoge kwaliteit vanuit onze christelijke identiteit. We werken daarbij ook samen aan zaken als duurzaamheid, vorming en toerusting van onze medewerkers en medische ethiek. Zie ook onze website.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0342 – 40 00 23

Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.