Wonen met zorg

Lachende dames

Wonen met zorg

Samen zelfstandig wonen

In Zorghuys Vellerveste kunt u met een toenemende zorgbehoefte ouder worden in een huiselijke omgeving. Zowel alleenstaanden als echtparen zijn welkom bij ons.
In Vellerveste woont u niet alleen. Er zijn twee gemeenschappelijke huiskamers en een tuin aanwezig. Als u wilt, kunt u hier met andere bewoners koffie drinken, eten of deelnemen aan activiteiten. Elke bewoner heeft een eigen kamer met wastafel en sommige kamers hebben een eigen toilet. Op uw kamer kunt u zich even terugtrekken of tijd doorbrengen met familie of vrienden.

Dagelijkse zorg

U woont zelfstandig maar we bieden zorg waar u dat nodig heeft. Dit kan gaan om hulp bij het douchen, toiletgang of andere algemene dagelijkse levensverrichtingen. Ons team van verzorgenden, verpleegkundigen, sociaal werkers, gastvrouwen en huishoudelijke medewerkers, staat 24 uur per dag voor u klaar. In Vellerveste bieden we verschillende vormen van zorg: dementiezorg, tijdelijke zorg en zorg in de laatste levensfase.

Indicatie

Voor verblijf in Vellerveste is een geldige indicatie op basis van de Wet langdurige zorg (Wlz) nodig, in de leveringsvorm Volledig Pakket Thuis (VPT). Deze indicatie wordt gesteld door het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ). Meer informatie daarover krijgt u bij uw huisarts of vindt u via de website van CIZ. Ook heeft u recht op onafhankelijke cliëntondersteuning. Soms kunt u met een andere indicatie ook bij ons komen wonen. Graag lichten wij een en ander toe in een persoonlijk gesprek.

Tarieven

In Vellerveste worden de kosten voor wonen en zorg gescheiden. Er wordt maandelijks een vast bedrag in rekening gebracht voor de woonkosten. Dit betreft de huur van de kamer, het gebruik van de gemeenschappelijke ruimten en tuin en de servicekosten (o.a. energie, schoonmaak, wassen, gemeentelijke belastingen, etc.). Voor aanvullende diensten zoals een telefoonaansluiting of bijvoorbeeld een kapper of pedicure, gaat u zelf een overeenkomst aan. De zorgkosten en/of eigen bijdrage (WLZ) zijn afhankelijk van uw indicatie en persoonlijke situatie.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op!

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0342 – 40 00 23

Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.