Palliatieve zorg

bijbeltekst

Palliatieve zorg

Zorg in de laatste levensfase

Is thuis wonen voor u of uw naaste niet meer mogelijk vanwege een ongeneeslijke ziekte? In Vellerveste kunt u uw laatste levensfase doorbrengen in een van onze speciale appartementen waar we palliatieve zorg verlenen. Hier kunt u in alle rust, met uw eigen gewoontes en dierbaren deze laatste fase van uw leven meemaken onder liefdevolle zorg van onze medewerkers.

Zorg met aandacht

Palliatieve zorg betekent zorg in het laatste stadium van uw leven. In uw laatste levensfase geven we zorg met aandacht. Aandacht voor vermindering van pijn en ongemakken. Aandacht voor geestelijke vragen en aandacht voor verschillende aspecten van afscheid nemen. Dit doen wij vanuit onze christelijke levensovertuiging. Zo willen we u en uw familie en vrienden ondersteunen en begeleiden op weg naar een waardig levenseinde.

Indicatie

Voor wonen met zorg in Vellerveste is een indicatie nodig. Lelie zorggroep verleent zorg op basis van een indicatie van het CIZ (Centrum Indicatiestelling Zorg). Soms kunt u met een andere indicatie ook bij ons komen wonen. Meer informatie krijgt u bij uw huisarts, of vindt u op de website van CIZ. De overheid vergoedt een groot deel, daarnaast betaalt u een inkomensafhankelijke eigen bijdrage. Het Centraal Administratiekantoor (CAK) berekent de hoogte hiervan.

Tarieven

U huurt een kamer in Zorghuys Vellerveste. Maandelijks ontvangt u van ons een factuur voor huur- en servicekosten. De aanvullende kosten zijn afhankelijk van de zorg die u ontvangt en de diensten waarvan u gebruik maakt. De overheid vergoedt een groot deel, daarnaast betaalt u een inkomensafhankelijke eigen bijdrage. Het Centraal Administratiekantoor (CAK) berekent de hoogte hiervan.

Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0342 – 40 00 23

Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.