Meet & Greet

Meet & Greet

Meet & Greet

Een dagje erop uit? Kom fietsend de omgeving van Barneveld verkennen en neem een kijkje in ons Zorghuys Vellerveste op D.V. zaterdag 4 juni 2022! 

Op jl. 20 januari bestond Zorghuys Vellerveste 10 jaar. Dit jubileum willen wij samen met u vieren. Op D.V. 4 juni wordt er vanuit Zorghuys Vellerveste een fietstocht georganiseerd. Er is keuze tussen een fietstocht van 15 of 30 kilometer. Tussen 10-12 uur kunt u opstappen bij Vellerveste. Deze fietstochten gaan door Barneveld, Ede en Lunteren en eindigen weer bij ons Zorghuys. Het fietsen wordt natuurlijk beloond! Na afloop kunt u bij ons kosteloos een heerlijke lunch nuttigen. 

Ook is er gelegenheid een kijkje te nemen bij Vellerveste, waar onze senioren met dementie of een lichamelijke beperking (tijdelijk) wonen. Wij beantwoorden graag alle vragen omtrent het leven en werken bij Vellerveste. Ook kunnen er (oud) Hollandse spelletjes worden gedaan in de tuin voor jong en oud. Kortom; kom de sfeer proeven van Zorghuys Vellerveste. U bent van harte welkom! Aan de fietstocht en de lunch zijn geen kosten verbonden. 

Adres: Ds. E. Franselaan 3, Barneveld 

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0342 – 40 00 23

Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.