Vrijwilliger groepsactiviteit

Lachende dames

Vrijwilliger groepsactiviteit

Heeft u tijd over en wilt u graag iets voor een ander betekenen? Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die extra kleur geven aan het leven van onze bewoners en ons zorgpersoneel ondersteunen bij hun taken.

Wat gaat u doen
U kunt denken aan diverse activiteiten. Veel bewoners vinden het fijn om samen te zingen: misschien kunt u dit begeleiden door bijvoorbeeld het orgel te bespelen? Of wilt u wat begeleiding bieden bij de weeksluiting op vrijdagavond? Creatief bezig-zijn met een groepje bewoners is natuurlijk ook leuk! Misschien kunt u handwerken, knutselen of kleuren met bewoners? Wij zoeken met name vrijwilligers voor maandag t/m vrijdag, overdag of 's avonds, voor de duur van ongeveer twee uur.

Frequentie
Het zou fijn zijn als u 1 keer per week beschikbaar bent, maar met minder zijn wij ook al heel erg geholpen.

Wie zoeken wij
Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die geduld hebben en goed kunnen omgaan met ouderen. Bent u sociaal, herkent u zich in onze identiteit, heeft u inlevingsvermogen en kunt u samenwerken? Dan kijken wij uit naar uw reactie!

De locatie
Vellerveste biedt ruimte aan veertien bewoners die lichamelijke zorg nodig hebben of een vorm van dementie hebben. Bewoners kunnen 24 uur per dag een beroep doen op zorg. De locatie is verdeeld in twee leefgroepen, met elk een eigen woonkamer en open keuken waar ruimte is voor gezelschap en activiteiten.

Contactgegevens en solliciteren
Heeft u interesse of wilt u solliciteren? Neem dan contact op via info@vellerveste.nl of telefonisch via het algemene nummer van Vellerveste: 0342-400023.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0342 – 40 00 23

Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.