Ondersteuner avondmaaltijd

keuken

Ondersteuner avondmaaltijd

Heeft u 's avonds tijd en wilt u graag iets voor een ander betekenen? Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die willen helpen bij de avondmaaltijd van onze bewoners.

Wat gaat u doen
In de huiskamer bieden wij de bewoners 's avonds een broodmaaltijd aan. Als vrijwilliger helpt u bij de voorbereiding, ondersteunt u bewoners die extra begeleiding nodig hebben en helpt u bij het afruimen.
Wij zoeken vrijwilligers voor maandag t/m zaterdag van 17.00 - 18.30 uur. Eventueel kunt u hierna ondersteunen bij het koffie drinken en activiteiten.

Frequentie
Het zou fijn zijn als u minimaal 1 keer per week beschikbaar bent, maar met minder zijn wij ook al heel erg geholpen.

Wie zoeken wij
Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die geduld hebben en goed kunnen omgaan met ouderen. Bent u sociaal, herkent u zich in onze identiteit, heeft u inlevingsvermogen en kunt u samenwerken? Dan kijken wij uit naar uw reactie!

De locatie
Vellerveste biedt ruimte aan veertien bewoners die lichamelijke zorg nodig hebben of een vorm van dementie hebben. Bewoners kunnen 24 uur per dag een beroep doen op zorg. De locatie is verdeeld in twee leefgroepen, met elk een eigen woonkamer en open keuken waar ruimte is voor gezelschap en activiteiten.

Contactgegevens en solliciteren
Heeft u interesse of wilt u solliciteren? Neem dan contact op via info@vellerveste.nl of telefonisch via het algemene nummer van Vellerveste: 0342-400023.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0342 – 40 00 23

Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.